Saturday, October 16, 2010

15 OKTOBER 2010


Sebelum 15 Oktober 2010, mestilah 14 Oktober kan..heheh...Ia bermula seawal 8.00 lebih malam kot. Tak ingatlah... masa ni Chegu Abbas duk pujuk tuk kuar. Cik Fatin rasa macam malas amat. mmmm, nak tidur aje.Tapi dah dipaksa.. OK.. hehe.. dalam pukul 11 lebih tu baru gerak dari rumah. tu pun ada macam2 hal sebelum gerak.hehe.Dalam perjalanan cik Fatin bersama Chegu Abbas, die duk cakap nak makan banyak kat KFC. Oklah sayang, i ikut je. Asal u happy. Sampai2 di KFC KB, tengok ade iwe, aimay, jemi, melly, nolly, tibe2 nampak jo joe.. agak pelik di situ. Dalam hati berkata, Later All ni ade meeting ker...? Tak lama lepas tu, nampak lak chegu adeeb, bulat... EH? apehal nie.. ok.. KITE ABAIKAN.

    Time oder, chegu abbas duk paksa g cari tempat tuk makan. Die suh naik atas la apa la..macam2 lak. Pastu duk buat kepala ni pening dengan buat soalan seperti, " nape sek2 Later All ade kat cni erk?... Ape adeeb buat kt cni plak, tak cakap pun nak lepak sini.." Ate teman konfius beno le.. KITE ABAIKAN.

    Lepas makanan dah dibeli(makanan untuk 2 orang), Chegu Abbas suruh duduk dengan diorang.Eh? Nanti kacau diorang meetingla. Tapi Chegu Abbas paksa jugak. Ape2 jela sayang. Asal u happy. Then kepelikan terserlah dan terserlah.. Rupanya OK! SELAMAT HARI JADI CIK FATIN.hehehe. Alamak, makanan beli untuk 2 orang je.Apsal Chegu Abbas tak cakap. Hehe.Rupanye Chegu Abbas saje memeningkan kepalakuh dengan tanye soalan bebukan dan beli makanan ber2. Kononnya mereka takde kene mengena dengan ktorang ber2. Rupanya, die dah plan semua. MMMM. ^_^  Buat kepala pening sahaja.

Adegan2 takdisengajakan :
Mula-mula yang blur dan Cik Fatin kaku-
video

Lagu hari jadi ^_^  yang kelakar

video

Foto-foto tak sengaja-
Saya BUNGA anda KUMPANG ^_^
Makan ayam sampai GATAL HIDUNG. =P
Makan ayam sampai GATAL TELINGA.. =P
Chegu Abbas makan semua ni... bukan Cik Fatin. SERIUS TAK TIPU!
Jemaah-jemaah yang sedang menunggu Mr. Farid makan.hehe
Mesyuarat ape nak buat lepas nie..
Sebelum balik kene la termenung dulu...
Muah... Muah...
Cik Fatin wif Jo Joe HOT

Thanks to kawan-kawan yang hadir. LOVE YOU! MUAH!
Nolly Ana
Kesayangankuh CHEGU ABBAS ALL ASSIGNMENT REJECTED
Farid JELLY POP
Bulat COMEL
Jo Joe HOT
Azmi LATER ALL
Melly LATER ALL
Aiman LATER ALL
Irwan ADIK =P
Adeeb Mushuk ALL ASSIGNMENT REJECTED
Ada 2 orang lagi..... i'm not sure sape. Inform me back k siapa mereka. Name2 yang tercatat tu.. mmm, kalau nk minta ubah.. ok je.. Inform tau sayang2 sekalian. Nnt Cik Fatin edit smula. ^_^. Thanks untuk HARI JADI 21 YANG BEST!


1 comment:

Thanks ur comment... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...